Főoldal » FAQ [ Új kérdés ]

Feltölteni csak Ellenőrzött felhasználó tud, és ezen jogot csak arra kijelölt személyek gyakorolhatják. Kérvényezhető az Adminoknál, de csak előzetes, és személyes megbeszélés után járhat.
Hozzáadta:: Betiszk (Betiszk)

Lehet hogy kaptál, csak a levelezőrendszered a SPAM (levélszemét) kategóriába sorolta, és ennek megfelelő mappába helyezte.

Leggyakoribb esetek:
  1. Nem vagy jogosult rá. Pl. vannak csak a tanárok számára elérhető anyagok, azt diák-jogokkal sosem fogod elérni.
  2. Ha tanár vagy, és elvileg látnod kellene, mégsem engedi a rendszer: valószínűleg frissen regisztráltál, és még nem vagy megfelelő jogosultsági kategóriába sorolva.
Alapból minden regisztráló diáknak minősül, és azokat a jogokat kapja meg. Ha a kiléted ellenőrzésre került, akkor kerülhetsz át nagyobb jogokat adó kategóriába. Ehhez a leggyorsabb út, ha felveszed a kapcsolatot az adminokkal, kersuliweb@gmail.com (Középiskolai weboldal) vagy betiszkweb@gmail.com (Betiszk Szakképző weboldal) és jelzed, hogy ki vagy és mit szeretnél. Ha a regisztrációnál nem egyértelmű a név, illetve az e-mail cím még nem ismert az adminok számára, akkor addig nem kapsz jogokat míg ez a kapcsolatfelvétel meg nem történik.